Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Нам 25 років!

Нам 25 років!

25 років тому, в 1993 році, холодним березневим днем ​​з'явилася маленька компанія з виробництва спортивного обладнання, "Спорт Світ". В той момент була віра і бажання створювати нове і вдосконалити старе. Роки йшли, компанія росла і розвивалася. Були різні періоди, в тому числі і важкі: кризи, революції, стрибки долара і безліч інших, але завдяки згуртованому колективу, всі перепони були подолані.

Тепер ми - компанія з власним виробництвом спортивного обладнання, що відповідає міжнародним стандартам якості під українським прапором. Ми пишаємося, що у наших спортсменів є можливість тренуватися на якісному, сучасному обладнанні та підкорювати світову спортивну арену!

Сьогодні наша компанія є одним з найбільших підприємств з виробництва спортивного обладнання. За 25 років роботи були проведені десятки тисяч моделей, розроблені сотні унікальних конструкцій, прокладені кілометри покриття, відновлені тисячі залів і майданчиків по всій Україні!

За 25 років роботи зібралося дуже пристойне портфоліо: тенісні корти з різним покриттям, мініфутбольні поля, стадіони з величезними трибунами, баскетбольні арени, дитячі ігрові майданчики, шкільні спортзали, вуличні спорткомплекси, універсальні спортклуби, список довгий, але найбільше тішить той факт, що ми не збираємося зупинятися! Кожен день ми працюємо над поліпшенням якості, щоб вся продукція, вироблена на нашому заводі, ставала ще кращою, ще досконалішою.

По секрету. Починається новий сезон, а ми вже давним-давно, як бджілки, працюємо над новинками сезону!

Хотілося б сказати дякуємо всім нашим замовникам, які обрали нас - ми працюємо для того, щоб ви були задоволені! А всім хто в пошуку - ми завжди відкриті для допомоги і зможемо втілити вашу спортивну мрію, у нас завжди є рішення, а головне - у нас є колосальний досвід і величезне портфоліо!

Радісний, дружній колектив компанії "Спорт Світ".

Поділися з друзями: