Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Готуємося до літа!

Готуємося до літа!

На вулиці весна, хоча по погоді й не скажеш, і багато хто вже почав, а деякі тільки починають, підготовку до літа, позбавляються від зайвих кілограмів, підкачують м'язи, загалом всіляко приводять себе до ладу.

Готуємося до літа!

Найпопулярнішими запитами є "як схуднути до літа", "як підкачатися" та подібні. При запиті в гуглі видасть тисячі ресурсів з різними порадами: супердієти, 5-хвилинне тренування для стрункого тіла, спеціальне харчування та спорт, чарівні пігулки і ще незліченну кількість подібної інформації.

Готуємося до літа!

Ми, як виробники спортивного обладнання, підтримуємо найпростіший, на наш погляд, але ефективний спосіб покращити свій фізичний стан - здорове харчування та заняття спортом. При цьому тренування можуть бути в будь-якому з видів спорту, як на свіжому повітрі, так і в спортивному залі.

Готуємося до літа!

До теплого сезону залишилося зовсім небагато, тому ми почали активно сприяти бажаючим досягти розкішних форм, а саме - ми почали сезон будівництва вуличних спортивних майданчиків в містах і за їх межами по території всієї країни.

Готуємося до літа!

Найпоширенішими і затребуваними об'єктами, безумовно, є  універсальні майданчики із зоною гімнастичного обладнання та тренажерів. 
Ми щиро, як діти, радіємо коли наші замовники і тренера надсилають нам фото з майданчиків на яких проходять тренування.

Готуємося до літа!

Зараз на багатьох об'єктах проходять сезонні роботи по догляду за ігровим полем: 

Готуємося до літа!

А в місцях, де раніше не було майданчика, ми намагаємося якомога швидше провести монтаж спортивного обладнання.

Якщо Ви любите самоту під час занять - ми з радістю встановимо все обладнання у Вас на дачі. Як правильно підібрати інвентар із задоволенням підкажуть наші менеджери.

Готуємося до літа!

І ще, наостанок, якщо Ви хочете купити обладнання на дачу, в заміський будинок або на великий майданчик, то у нас завжди Ви знайдете приємні ціни від виробника, знижки та спеціальні пропозиції!

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: