Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Поради від особистого тренера Мадонни

Поради від особистого тренера Мадонни

Всесвітньо визнані зірки шоу-бізнесу, зокрема музиканти, вирушаючи в турне по світу, готують для своїх фанатів не тільки музичні композиції, а й грандіозні шоу-постановки. Чим вище рейтинг виконавця, тим більше вимог до нього. Щоб виправдати очікування фанатів, зірки привертають різних діячів культури і мистецтва для створення нового феєричного видовища. В даному огляді піде мова саме про таку людину, а саме про Ніколь Вінхоффер - хореографа, яка стала персональним тренером Мадонни і допомагала у створенні шоу для туру Sticky and Sweet.

Поради від особистого тренера Мадонни

Знайомимося з тренером або її шлях до слави
Ніколь Вінхоффер - дівчина, яка змогла перетворити своє улюблене заняття в професію. Ніколь захопилася танцями ще будучи дитиною, в 7 років. Вона настільки полюбила танці (про цікаві факти світу танців можна почитати тут), що вивчила різні види і напрямки, що в подальшому їй допомагає експериментувати і поєднувати, наприклад, балет з хіп-хопом. Незважаючи на великий успіх в цій галузі, Ніколь в 17 років вже була зіркою Бродвею і стала провідною танцівницею в мюзиклі "42nd street", дівчина вирішила різко змінити курс і відправилася в театральний коледж, щоб навчитися акторської майстерності. Щоб завжди залишатися у формі, Ніколь, регулярно займалася фітнесом і з часом стала особистим тренером. Хороша фізична підготовка і танцювальний досвід - стали її щасливим квитком і в 2009 році Мадонна запросила її для підготовки свого шоу в якості хореографа.

Поради від особистого тренера Мадонни

Зараз дівчина займається тим, що займає посаду креативного директора в мережі фітнес-клубів Hard Candy Fitness, які належать Мадонні, де і проводить регулярні тренування зі знаменитою співачкою.

Ніколь Вінхоффер також є автором програми тренування "Addicted to Sweat", по якій щодня тренується Мадонна і відвідувачі клубу.

Поради від особистого тренера Мадонни

Тренування "Addicted to Sweat"
Дана програма суттєво відрізняється від пропонованих іншими тренерами та клубами. В основі лежить мікс з танцювальних па, силових вправ і кардіо. Всі заняття супроводжують треки і сети провідних світових діджеїв, які записали свої музичні твори спеціально для заняття.

Варто відзначити, що за годинне тренування (заняття триває 55-60 хвилин) всі учасники опрацьовують м'язи всього тіла, встигають виконати вправи на гнучкість і розучують танцювальні елементи. Енерговитратність одного заняття перевищує 500 ккал. Автор програми рекомендує відвідувати тренування 4 рази на тиждень, щоб домогтися видимих ​​результатів.

Поради від особистого тренера Мадонни

Ніколь попереджає своїх майбутніх відвідувачів також і про те, що програма розроблена таким чином, щоб учасник зміг домогтися красивої підтягнутої форми з хорошими фізичними показниками. Програма не дозволяє перекачати м'язи або скинути вагу до хворобливої худорлявості, вона спрямована на силу, витривалість і гнучкість.

Тренування розраховане для фізично підготовленого тіла, проте, бажають розпочати займатися можуть з кардіо блоку, поступово збільшуючи навантаження.

Поради від особистого тренера Мадонни

Поради зіркового тренера Ніколь Вінхоффер
Комбінація навантажень. Під час своїх занять, Ніколь, ганяє всіх по спортивному залу до 7 поту. За одне заняття відпрацьовують, як вправи йоги (стаття про види йоги тут), так і елементи пілатесу (прочитати про користь пілатесу можна тут), при цьому встигають ще й кардіо блок (докладніше про кардіо прочитати можна тут) з силовим тренуванням виконати. Різні види навантажень, різна ефективність - запорука красивої фігури.

Тренажерний зал в зручному місці. Ніколь вважає, що відвідування спортклубу - заняття не для кожного, хтось в силу можливостей не може займатись, а хтось - з особистих мотивів. Однак, це не причина закинути своє тіло, посилаючись на неможливість занять і відсутність спортивного інвентарю. Звичайнісінький стілець - це відмінний тренажер. З його допомогою можна виконати різні махи ногами, присідання, комплекс вправ на розтяжку, а також позбутись живота і боків за допомогою вправ на прес і нахилів.

Тренуватися потрібно в теплому приміщенні. Зірковий тренер стверджує, що в теплому залі м'язи швидше розігріваються і ефективність занять вище, ніж в прохолодних приміщеннях або на вулиці. Зараз з цього приводу проводяться дослідження вченими, щоб підтвердити спостереження тренера або спростувати. До того, як світила науки оголосять свій вердикт, з банальної логіки, можна погодиться з тренером, непідготовлений до прохолоди організм може піднести сюрприз у вигляді застуди.

Поради від особистого тренера Мадонни

Чистимо організм. Важлива складова будь-якого тренування - харчування (почитати про дієти можна тут). Ніколь рекомендує своїм учням хоча б раз на півроку влаштовувати собі розвантажувальний тиждень, змінивши звичний режим харчування на дієту для детоксикації організму. Добре підійде і тижневе сироїдіння.

Мета понад усе. Вирушаючи за красивою фігурою і зміцненням здоров'я потрібно чітко і детально описати свої цілі. Ніколь рекомендує ставити їх на рік вперед, розписуючи детально свої результати через місяць, два, півроку, рік.

Подивившись на результат роботи Ніколь Вінхоффер, поставку шоу Мадонни і зовнішній вигляд співачки, волею-неволею визнаєш себе, що дівчина явно знає, що і як робити. Америка сповнена талановитими тренерами проте зірка світової сцени працює саме з Ніколь, здається, це вже поважна причина спробувати її тренування на собі.

Ознайомитися з порадами зіркових тренерів можна в статтях:

"Секрети модельної фігури від голлівудського тренера". Стаття про Джанет Дженкінс - фітнес-тренера Пінк, Аліши Кіз, Кармен Електри, Келлі Роуленда, Террелла Оуенса та інших.

"Трейсі Андерсон - фітнес тренування від голівудського тренера". Трейсі Андерсон - тренер Гвінет Пелтроу, Мадонни, Шакіри, Дженніфер Лопес, Джессіки Альби та інших.

"Джилліан Майклс - видатний тренер Америки". Джилліан Майклс - автор програми тренувань "Струнка фігура за 30 днів", тренер американської версії шоу "Зважені та щасливі".

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: