Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Трейсі Андерсон - фітнес тренування від голлівудського тренера

Трейсі Андерсон - фітнес тренування від голлівудського тренера

Погортавши нашу новинну стрічку можна наштовхнутися на огляд присвячений голлівудському тренеру Джанет Дженкінс. Тепер же ж хочеться поговорити про не менш відомого та популярного зоряного тренера - Трейсі Андерсон, дочка відомого інструктора з балету Дайани Елфін. Але, Трейсі відома не тільки завдяки заслугам своєї матері, але і своєю завзятістю, наполегливістю і силою волі.

Як і прийнято в сім'ях, де хтось із батьків присвятив своє життя одному виду спорту - передати настанови дітям. Трейсі ця доля не минула і вона з ранніх років займалася балетом й танцями. Натхненна прикладом матері, Трейсі, хотіла пов'язати своє життя з балетом і побудувати професійну кар'єру. Але, одного бажання не завжди достатньо і на жаль талант матері не перейшов у спадок і, як наслідок, всі спроби Трейсі підкорити балетний олімп зазнали краху. Дівчина впала в депресію, набрала зайві 20 кг і, за класикою жанру, мала б прикластися до якоїсь згубної звички, але Трейсі оцінивши перспективи згубної пристрасті так і не зважилася його спробувати, а подалася на заняття з фітнесу. Вона знайшла це заняття настільки захоплюючим, що занурилася повністю в цю сферу і зробила кар'єру фітнес-тренера.

Трейсі Андерсон - фітнес тренування від голлівудського тренера

Трейсі Андерсон дійсно є чим пишатися, 42-річна американка прекрасно виглядає і володіє розкішною фігурою, незважаючи на народження 2 дітей. Ще одним приводом для гордості - список зірок, яких тренує Трейсі: Гвінет Пелтроу, Мадонна, Шакіра, Дженніфер Лопес, Джесіка Альба та інші.

За час своєї практики розробила програми вправ для жінок, чоловіків та підлітків. Також вона розробила і запатентувала комплексну програму тренувань Metamorphosis, яка включає в себе більше 3000 різних вправ. Фітнес-програма Андерсон з шаленою швидкістю розлетілася по всьому світу, а в США і Британії відео курс є взагалі бестселером.

Трейсі Андерсон і Мадонна

Програма тренування має досить швидкий темп і навантаження. Складається програма з 4 занять - комплексного, для всього тіла (Omnicentric) і для окремих "проблемних" зон: живіт (Abcentric), стегна (Hipcentric) та сідниці (Glutecentric). Кожне заняття складається з 2-х півгодинних блоків: перший - розминка для приведення м'язів в тонус, представлений у вигляді танцювального кардіо, другий блок - більш інтенсивний, складається з силових вправ.

Особливість цієї програми полягає не тільки в тренуванні, а й в дотриманні дієти. Як каже сама Трейсі, якщо не дотримуватися дієти, то вправи не дадуть бажаного ефекту.

Трейсі розробила йе й полегшену програму тренувань - "Метод Трейсі Андерсон". Курс розрахований на 30 днів і складається кардіо вправ і занять з мікрогантелямі.

Трейсі Андерсон и Гвінет Пелтроу

На теперішній час колекція DVD з тренуваннями Трейсі Андерсон налічує 160 дисків і книгу з рекомендаціями. Також зірковий тренер регулярно стрімить свої тренування. Подивитися їх можна на офіційному сайті Трейсі, підписавшись на оновлення та сплативши вартість переглядів. Але, й на просторах інтернету можна знайти велику кількість відео із зірковим тренером.

Під кінець - кілька порад, які Андерсон дає своїм підопічним:

  • Зима - час тренувань. У холодну пору року необхідно більше часу приділяти заняттям спорту, так як рухливість, в порівнянні з теплим періодом, менше. Нехтуючи цим правилом можна опинитися в числі тих, хто за тиждень до пляжного сезону в паніці намагається скинути зайві кілограми.
  • Рельєф повинен бути доречний. Рельєфне тіло - це красиво, але поки ви молоді, з роками перекачені м'язи будуть виглядати не так привабливо, як 20-35 років. Але, струнке підтягнуте тіло буде прекрасним в будь-якому віці, тому - прагнете до подтянутости, а не величезним м'язам.
  • Дівчатам в радість. Танці - один з найефективніших способів тримати себе в формі. Особливо це помітно по дівчатам. З цього більше танцюйте, адже танці це не тільки гарне кардіо, а й прекрасний спосіб підняти собі настрій.
  • Регулярно займайтеся. Тренуватися необхідно 6 разів на тиждень, щонайменше по 30 хвилин, тільки в такому випадку можна досягти модельної фігури.

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: