Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Спортзал: готуємося до навчального року

Спортзал: готуємося до навчального рокуФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

За календарем - розпал літнього сезону, діти радіють канікулам і відриваються по повній, насолоджуючись теплими днями і свободою від уроків і домашніх завдань. В цей же час в їх альма-матер в самому розпалі підготовка до майбутнього навчального року.

Сучасні навчальні заклади велику увагу приділяють спортивним залами, оснащуючи їх обладнанням для занять різними видами спорту. Під час інтенсивної експлуатації, обладнання має властивість зношуватися і потребує оновлення. Саме цим зараз інтенсивно й займається наша компанія, а саме: реконструкцією, відновленням і установкою нового обладнання.

Спортзал: готуємося до навчального рокуФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Основні види робіт по реконструкції:

  • заміна старого, зношеного устаткування на нове і сучасне;
  • відновлення або повне оновлення спортивного покриття;
  • заміна шкіряних елементів на гімнастичних конях, козлах і колодах;
  • заміна дерев'яних елементів: поручнів на хореографічних і балетних станках, перекладин на шведських стінках і турніках, жердин на брусах, лавках і крамницях;
  • заміна кріпильних тросів і страхувальних ланцюгів на баскетбольних фермах, стійках і перекладинах;
  • заміна чохлів і наповнення для гімнастичних матів;
  • відновлення зламаних і небезпечних механізмів устаткування: шарнірів, з'єднань і кріплень
  • оновлення полімерно-порошкового покриття на металевому обладнанні: воротах, баскетбольних фермах, стійках для волейболу, бадмінтону та тенісу, турніках, брусах, перекладині;
  • заміна м'якого захисту стін;
  • заміна захисних сіток на вікна і стіни.

Спортивне покриття, найчастіше це паркет або поліуретан, потребує часткової заміни елементів, відновлення або планової підтримуючої процедурі. Комплекс заходів, який проводиться, спрямований для видалення потертостей, подряпин, тріщини, просідання лаг покриття. 

Спортзал: готуємося до навчального рокуФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Спортивне спорядження, таке як: ворота для міні-футболу та гандболу, баскетбольні стійки і ферми, стійки для волейболу, бадмінтону та тенісу, трибуни для глядачів проходять перевірку безпеки і належного вигляду. При наявності відколів, подряпин, іржі або небезпечних елементів - інвентар забирається на ремонт або замінюється повністю.

Захисні сітки на вікна мають властивості розтягуватися і втрачати силу натягу, тому вимагають підтягування. У разі, якщо сітка порвана - заміни.

Складні конструкції, такі як: баскетбольні ферми і штори з електромеханічним приводом, шарнірно-збираються ворота, стійки і ферми з регулюванням по висоті вимагають догляду за механізмами. Процедура включає в себе перевірку цілісності конструкції і обробку з'єднань, що беруть участь в процесі трансформації.

Знімне обладнання, яке потребує ремонту або оновлення покриття - знімається і в заводських умовах відновлюється. Зустрічається інвентар, який не передбачає процес зняття, тобто забетонований капітально. У таких випадку приїжджає бригада для демонтажу, після чого проходить процес відновлення і встановлюється знову.

Спортзал: готуємося до навчального рокуФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Процес реконструкції і підготовки фізкультурного залу в школах, коледжах, ліцеях та вищих навчальних закладах включає не тільки ремонтні роботи ігрового майданчика. Комплекс передбачає поновлення роздягалень і складу спортивного інвентарю, а також комплектацію необхідними ігровими товарами: 

  • спортивними сітками для футболу, баскетболу, тенісу, волейболу, бадмінтону, настільного тенісу
  • м'ячами для баскетболу, футболу, тенісу, настільного тенісу
  • ракетками для тенісу, настільного тенісу, бадмінтону
  • воланчиками та іншими.

Якщо говорити в загальному, то компанія "Спорт Світ" займається не тільки будівництвом спортивних майданчиків і виробництвом обладнання для них. Значна частина діяльності - це підтримка, відновлення і обслуговування спортивно-ігрових майданчиків на радість дітям і дорослим.

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: