Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Вуличне тренування: як економно привести своє тіло в форму

Майданчик для воркаутаФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Літо - час тепла, відпустки і яскравих спогадів. Але, відпочивши тиждень-другий в олінклюзів багато виявляють, що плаття після прання стало вже, а штани явно сіли в розмірі. Одвічна проблема всіх після відпустки - фінансів не густо, а прийти в форму треба, що дала? Без паніки!

Компанія "Спорт Світ" подбала про всіх заздалегідь: встановила безліч вуличних спортивних майданчиків по містах України. Крім цього, ми ще й розповімо, що робити, щоб швиденько залізти в трендовий лук ще в цьому сезоні.

І так, стаємо перед дзеркалом будинку, щоб ніхто не бачив, і відверто зізнаємося собі, де утворилися "проблемні" зони. Далі - вивчаємо, що потрібно робити і йдемо на найближчий майданчик: гімнастичний або тренажерний.

Тренажерний майданчикФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Перш ніж із запопадливістю вступати в бій з наслідками впливу смачно-зрадників - робимо разміночку: невелика пробіжка і зарядка для всіх груп м'язів, щоб Ваші м'язи не прийшли в шок від того, що відбувається.

Найпоширеніша трагедія після гарного відпочинку - животик, злегка округлий, що імітує м'яку подушку.

Що робити?
Шведська стінка - беремося за верхню перекладину руками, спиною впираємося в інші і починаємо згинати ноги в колінах.

Турнік або перекладина - той же принцип, що і шведська стінка, тільки без упору спини.

Турнік + шведська стінкаФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Верстат для преса - сідаємо на верхню перекладину, стопами чіпляємося за нижню і опускаємо корпус, вигинаючи спину.

Бруси - приймаємо положення на брусах і піднімаємо коліна, як можна вище до плечей.

Тренажер для для преса, найпоширеніших 2 види: кранч (вправа виконується в положенні лежачи) і реверсивний кранч (вправа виконується в стоячому положенні під кутом).

Кількість підходів для початку - 3, повторень 20-30 за 1 підхід.

Станок для пресу

Після декількох підходів запал трохи заспокоїться і можна буде вже в більш спокійному темпі продовжувати працювати з усіма іншими групами м'язів.

І якщо чоловікам така проблема не властива, то жінки прекрасно розуміють, що ніжки повинні бути стрункішою, а попа круглої і без апельсинової текстури.

Що робити?
Бігати, кататися на велосипеді або орбітрек, присідати, робити випади і вправи з лавкою. З бігом, велосипедом і орбітреків все зрозуміло, то інші потребують коментарів.

Тренажер "Орбітрек"

Присідання можуть бути класичні, з вузькою або широкою постановкою ніг, зі стрибками, на одній нозі, в загальному, видів багато. Вибираємо той, який імпонує більше і здійснюємо мінімум 3 підходи по 20 разів.

Вулична лава - це просто знахідка для стегон і сідниць! Можна впертися однією ногою і почати присідати під рівним кутом, не відриваючи ніг. Другий варіант - складніше, кожен раз ставити ногу на лаву і після присідання повертати в початкове положення. Робимо мінімум 4-5 підходів по 10-12 разів на 1 ногу. Можна заплигувати і зістрибувати, головне акуратно.

Тренажерний майданчикФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Якщо під боком ще є тренажери, то в нашому огляді є невеличкий лікбез, який для чого.

Тепер руки, спина і "крила". Щоб надати їм красиву рельєфну форму і позбавитися від провисань - доведеться постаратися.

Що робити?
Бруси - негативні віджимання (приймаємо упор на руки, ноги в повітрі і починаємо віджиматися), на горизонтальному упорі (виконується вправа, коли руки і ноги знаходяться на жердинах), ходьба на руках. Робимо 3 підходи по 6-8 разів.

Турнік і перекладина - підтягування прямим, зворотним, широким хватом, видів можна нарахувати кілька десятків. Але, починати варто з цих. Робимо 3 підходи по 6-8 разів.

Бруси вуличніФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Без лави або верстата для преса тут теж не обійтися, вони виступають відмінним упором для віджимань.

Прекрасний варіант для тренування м'язів спини - рукоход, крім усього іншого, лазіння на турніку ще й сприяє витягуванню хребта, що вкрай корисно тим у кого сколіоз.

РукоходФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

По закінченню - робимо фінальну пробіжечку підтюпцем в сторону будинку.

Щоб результат був помітний, займатися коштує мінімум 3 рази в тиждень, поступово збільшуючи навантаження. Якщо думка про ідеальне тіло засіла дуже наполегливо, то перед початком варто ознайомитися зі статтею, де описано з що потрібно робити на самому початку. Любіть себе, займайтеся спортом і насолоджуйтеся формами свого тіла!

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: