Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Прокачуємо тіло на вуличних тренажерах

Прокачуємо тіло на вуличних тренажерахФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Займаючись виробництвом вуличних тренажерів хотілося б розповісти про них, програмах тренувань, особливості і результати, які можна досягти. Красиве тіло і підтягнута фігура - це результат великих зусиль і праці. Одиницям в цьому світі природа дарувала шикарні форми, інші ж ж досягають їх тренуваннями, дієтами та іншими способами, випробовуючи на міцність силу волі.

Один з популярних видів спорту - заняття на тренажерах. І якщо раніше цей вид діяльності був доступний тільки в приміщеннях, то вуличне спортивне будівництво нині зробило крок далеко вперед і пропонує альтернативу - тренування на свіжому повітрі. 

Прокачуємо тіло на вуличних тренажерахФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Почнемо з переваг. Найвагоміший та важливий аргумент - насичення організму киснем. В епоху швидкого темпу життя, коли люди проводять більшу частину свого часу в офісах, квартирах і торгових центрах, наш організм страждає від нестачі кисню. Як відомо, кисневе голодування - причина багатьох хвороб і недуг, уникнути які можна тільки прогулянками на свіжому повітрі.

Друга перевага. У залах, в більшості випадків, грає музика і далеко не завжди вона відбовідна або доводиться до смаку. На майданчику в парку співають птахи, чути шелест листя, в загальному, чути природний, білий шум. Сукупність звуків природи сприятливо впливає на нервову систему діючи, як антистрес. Вченими доведено, що заняття на вулиці сприяють заспокоєнню, приливу сил і гарного настрою.

Прокачуємо тіло на вуличних тренажерах

Ще один плюс природи - сонце і насичення організму вітаміном D. Звичайно, варто уникати тренувань під час полудня під палючим сонцем - можна згоріти, отримати сонячний удар і зневоднення. Але, заняття рано вранці або під час заходу - приносять і задоволення, і користь, і, як наслідок, хороший результат.

У зимовий час - тренування ще й загартовують організм, сприяють підвищенню імунітету і підтримують тіло в тонусі.

Сукупність вищевказаних чинників сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи і підвищує мозкову діяльність.

Якщо ви давно мріяли почати тренування, але не знали з чого почати або як облаштувати собі майданчик на дачі, то ми підготували відповіді. Будь-який комплекс тренувань варто починати з мети. Під неї вже підбираємо варіанти і починаємо експериментувати. Перед будівництвом вуличної тренажерної майданчики у себе вдома, сходіть на міську та визначте для себе - Ваш це вид тренувань чи ні.

Прокачуємо тіло на вуличних тренажерахФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Як розібратися серед великої кількості тренажерів, який для чого призначений, що з ним робити - наш невеликий екскурс.

Все ще зі школи пам'ятають, що будь-яке заняття починається з розминки. Гарним доповненням буде ще пробіжка або заняття на орбітрек. Орбітрек - тренажер, що імітує рухи лижника. В процесі заняття задіяні всі групи м'язів: м'язи ніг, попереку, сідниць, рук, спини і грудей.

Тренажер "Орбітрек"

Прес з кубиками - красиво, привабливо і ефектно виглядає як на чоловічому, так і на жіночому тілі. Бажаючим бачити його на собі стоїть подружитися з тренажером реверсивний "Кранч". Він розроблений для зміцнення верхнього преса. 

Тренажер реверсивний "Кранч"

"Гіперекстензія кутова" - тренажер, заняття на якому зміцнюють м'язовий корсет спини, вирівнюють хребет, а також прокачують м'язи сідниць і стегон. 

Тренажер "Кіперекстензія кутова"Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

"Реверсивна гиперєкстензія" - схожа на попередній тренажер, вона спрямована на ті ж групи м'язів. Різниця між ними в тому, що в кутовий піднімається корпус, а в реверсивної - ноги. 

Тренажер “Реверсивна гіперекстензія”Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Незалежно від зростання і комплекції тренується, тренажери розроблені таким чином, що вони підлаштовуються за допомогою фіксаторів для ніг з регулюванням по довжині, підніжками або перекладинами. Щоб зайняти зручну позицію, піднятися після підходу, а також для уникнення ковзання рук, передбачені рукоятки з гумовою накладкою.

Силові тренажери призначені для більш серйозних тренувань, але при цьому відмінно підходять і новачкам. Відмінність від уже описаних - наявність обважнювачів з регулюванням ваги. Вага обважнювачів легко регулюється: варто перемістити його по рейці і встановити фіксатор. Щоб противагу не стукали про підставу - є гумові накладки.

Основне завдання тренажера "Гіперекстензія сидячи" - зміцнити м'язи поперекового відділу і хребта. Так як виконання вправи вимагає правильної траєкторії спини - передбачена верхня планка, яка підштовхує і направляє.

Тренажер “Гіперекстензія сидячи”

На тренажері "Жим вгору" вправа виконується сидячи і направлена на розвиток м'язів плечового пояса, рук (трицепс) і грудей. 

Тренажер “Жим вгору”Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Тренажер "Жим лежачи" розвиває ті ж групи м'язів, що і "Жим вгору". Різниця між ними в положенні виконавця.

Тренажер “Жим лежачи”Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Конструкція тренажера "Горизонтальна тяга" дозволяє виконувати вправи широким і зворотним хватом, розвиваючи таким чином верхні м'язи спини, грудей, біцепса і збільшення розмаху "крил".

Тренажер “Вертикальная тяга”Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Тренажер "Вертикальна тяга" має такий же принцип дії, як і "Горизонтальна тяга". Різниця між ними в положенні виконавця.

Тренажер 2 в 1Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Встановити велику кількість тренажерів можливо тільки за умови, якщо дозволяє площа майданчика. Але, в умовах домашнього вуличного тренажерного залу це не завжди доступно. Для таких випадків є універсальні рішення, а саме комбіновані тренажери. У нашому каталозі представлені 3 види таких:

  • конструкція 2 в 1 для тренувань гомілки і жиму ногами;
  • конструкція 2 в 1 з зануренням, яка включає в себе перекладину, бруси і упор для ніг, розрахована для тренувань м'язів грудей, спини і рук;
  • конструкція 3 в 1, яка включає в себе перекладину, бруси і упор для преса, розрахована для тренувань м'язів грудей, спини, рук і прес.

Тренажер 2 в 1 с зануреннямФотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Все обладнання вироблене компанією "Спорт Світ" надійно фіксуються за допомогою закладних, які бетонуються в землю. Яскравих кольорів обладнання не страшні мінливості погоди, тому що воно вкрите полімерно-порошковим покриттям. Безпосередньо покриттю присвячений огляд на нашому сайті. 

Тренажер 3 в 1Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Що хотілося б ще побажати у кінці?
Починайте з мінімальних навантажень і поступово збільшуйте їх.
Пийте багато води.
Регулярно тренуйтеся.
А найголовніше - отримуйте задоволення і результат не змусить Вас чекати!

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: