Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Тренери з розміром плюс сайз: будь-який вид спорту доступний для кожного!

Тренери з розміром плюс сайз: будь-який вид спорту доступний для кожного!

Довгі роки жінки з усього світу прагнули домогтися тих високих стандартів краси, які диктувала мода. Бажання відповідати модельним стандартам 90-60-90 змушувало мільйони жінок морити себе голодом, фізично катувати і йти на всілякі тортури над своїм організмом. Суспільство нав'язувало думку, що красивими і успішними можуть бути лише власниці стрункого тіла. А якщо жінка, що володіє більш пишними формами, хотіла підкорити спортивний олімп або вийти на подіум, то зустрічала частіше за все не підтримку, а глузування.

Часи змінюються, суспільство розвивається і поняття краси слідом за цим також змінилися. Тепер не тільки не соромно мати більш округлі форми, а навпаки - популярно. Моделі, тренери, спортсменки плюс сайз кидають виклик всьому суспільству і доводять, що можна бути красивими, привабливими, успішними, а найголовніше - щасливими, не залежно від цифри на вагах. Для тих у кого ще залишилися сумніви - подивіться на цих жінок і чого їм вдалося досягти.

Роуз “The Diva” Мейс
Роуз “The Diva” Мейс

Роуз "The Diva" Мейс - танцівниця pole-dance, фітнес-тренер, інструктор по TRX і блогер. Перші спроби Роуз "влитися" в спортивний круг і підкорити жердину викликали іронію і глузування у оточуючих. Їй не раз говорили, що вона тупа, товста і чорна, і ніколи не зможе викладати. На самому початку свого шляху в 2007 році, в глибині душі, юну Мейс - звичайно ж зачіпало, але незважаючи на вагу в 105 кг - вона продовжила. І тепер, коли вона успішно навчає мистецтву танцю на пілоні своїх учнів - вона сміливо сміється в обличчя всім бажаючим начепити на неї ярлик товстухи і невдахи. Роуз викладає особисто в фітнес класі в Нью-Йорку, а для всіх інших записує відео тренування.

Дана Фалсетті
Дана Фалсетті

Дана Фалсетті - інструктор з йоги і блогер. Дана ніколи не була стрункою, її тіло завжди було пишним. У дитинстві вона дивилася на своїх струнких однокласниць і заздрила їм. Модні журнали з яких дивилися моделі з бездоганним тілом - змушували Дану впадати в депресію, яку вона заїдала. Переломний день настав з відміткою в 136 кг - Фалсетті вирушила в тренажерний зал, скинула 32 кг, але щасливою не стала. Зневірившись, дівчина пішла на йогу. Тут все і закрутилося. Відкривши для себе можливості свого тіла - вона його полюбила і усвідомила, що вага - це не вирок. Отримавши диплом викладача йоги Дана намагається допомогти всім зневіреним і тим, хто ненавидить своє тіло. Дана невтомно повторює, що йога підходить для будь-якої ваги. Не вірите - загляньте в її блог в інстаграм, на який підписано понад 300 тисяч.

Тай МакКуін

Тай МакКуїн

Тай Маккуїн - сертифікований фітнес-тренер і блогер. Тай вже надихнула велика кількість жінок і продовжує це робити далі. Почалося все в 2001 році, коли Тай вирушила на відпочинок в Майамі. Відпочиваючи на пляжі, Тай, відчула себе самої товстої і по поверненню додому прийняла рішення, що більше вона не зазнає цього жахливого почуття. Взявши себе в руки Тай скинула 50 кг всього за 14 місяців, але через деякий час почала знову набирати. Так і з'явилася програма тренувань PHAT Fitness (Pretty Healthy and Thick) - "Красива Здорова і Товста". Тай вчить не комплексувати, а битися - "Правда в тому, що фітнес - це важко! Це не означає, що це неможливо. Ви можете програти, ви можете виграти, але ви ніколи не здаєтеся! Вихід з гри не дає результатів! ". Серед усіх її програм є вправи з вагою, високоінтенсивні тренування і тренування на витривалість. В блозі Тай можна знайти багато корисних рекомендацій про секрети і тонкощі занять фітнесом, харчуванні та інші поради тренера.

Тулайн Емре
Тулайн Емре (коуч Тулайн)

Тулайн Емре - мотиватор, коуч і популярний фітнес-тренер, підтвердження цьому - 100-тисячна армія передплатників на Facebook. У 2001 році Тулайн вирушила на пошуки програми тренування, яка дозволила б їй займатися фітнесом з урахуванням її комплекції. З доступного на той момент контенту в мережі - нічого не підійшло. І тоді вона почала адаптувати програми для тих у кого велику вагу і заважає живіт виконання багатьох вправ. Тулайн закликає всіх чоловіків любити себе, піклується про своє здоров'я і жити повноцінним життям.

Дженніфер Екерс
Дженніфер Екерс - друга зправа.

Дженніфер Екерс - це приклад для жінок плюс сайз, які комплексують не тільки через свою ваги, але і віку. Дженніфер - 47-річна наставниця, яка викладає Зумбо - ритмічні танцювальні рухи під музику в різних стилях. Незважаючи на вагу в 110 кілограм вона рухається і не збирається зупинятися. Дженніфер стверджує, що кожна жінка з розміром плюс сайз повинна переглянути свої потреби і здригнутися. Тренер веде відео блог, щоб ті, хто боїться прийти в зал могли займатися вдома.

Лауретта Джонні
Лауретта Джонні

Лауретта Джонні - фітнес-тренер, блогер і власниця клубу Full Figured Fitness. Як каже сама Лауретта, то її клуб - це місце, де жінки з розміром плюс сайз будуть відчувати себе комфортно. Свого часу Лауретта зіткнулася з глузувань, зарозумілістю і грубістю струнких тренерів. Відвідувачі тренажерних залів, в яких вона починала свій шлях сміялися, коли вона не змогла пройти через турнікет.

На показах нових колекцій відомих будинків моди, наприклад Dolce & Gabbana і Victoria's Secret, по подіуму в новому вбранні ходять моделі в нарядах розміру plus size. При цьому гонорари деяких представниць не нижче ніж у струнких колег. Одні засуджують дівчат за їх габарити, інші - захоплюються. Спори щодо краси вічні, проте, якщо хоч у невеликої кількості жінок, які страждають зайвою вагою, з'явиться трішки більше впевненості і вони перестануть так сильно комплексувати і ненавидіти себе, то тенденція бодіпозітіва була не марна ...

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: