Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Запуск нового сайту

Новий сайт

Час не стоїть на місці, розкриваючи все нові й нові горизонти для вдосконалення та поліпшення. Даний процес не оминув і нас, ми вже більше 20 років займаємося виробництвом спортивного обладнання, з кожним разом все більше і більше збільшуючи вимоги до стандартів якості, щоб отримати високоякісне та безпечне обладнання. І ось, через деякий час, ми дійсно можемо назвати себе професіоналами і лідерами в області виробництва спортивного інвентарю та будівництва спортивних майданчиків. На нашому рахунку вже величезна кількість майданчиків для занять:

Але, зміни повинні стосуватися не тільки якості послуг, що надаються, а й рівня сервісу. Тому було прийнято рішення про модернізацію сайту. З цим, досить складним завданням ми звернулися до команди веб-студії Virdini.

І ось через деякий час, після детального вивчення питання про бажання наших клієнтів і дилерів, ми готові представити наш оновлений сайт. Звісно, що ми не збираємося зупиняти, а плануємо і далі його вдосконалити і покращувати, щоб максимально повністю задовольнити потребу в комунікації з менеджерами і представниками нашої компанії всіх зацікавлених в якісному обладнанні.

P.S. Для всіх наших покупців і клієнтів ми готуємо приємні сюрпризи і не менш приємні новини, так що не забувайте стежити за нами на нашому сайті і сторінках у соціальних мережах.

З повагою,
колектив компанії "Спорт Світ"

Поділися з друзями: