Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Як не нажити кілограмів з настанням холодів?

Як не нажити кілограмів з настанням холодів?

Літо закінчилося, а з ним і пляжний сезон, не для всіх звичайно, але для більшості. І вже ніби й не треба так інтенсивно стежити за фігурою, адже до наступного літа ще далеко. Але, бажання завжди виглядати добре все-таки бере верх. Знайома ситуація для багатьох: осіння хандра, похмура або дощова погода і похід на тренування вже не викликає колишній ентузіазм, адже вдома так добре сидіти загорнувшись в ковдрочку і попивати чайок з печеньками.

Хорошою мотивацією буде новорічний корпоратив, який прийде так швидко, що не встигнеш і оком моргнути. І якщо чоловіки більш спокійно переживають "трагедію" не застібнутого піджака або штанів, то для жінок не влізти в те саме плаття - ціла катастрофа. І тоді починається пошук швидких та ефективних методів прибрати злощасні кілограми (варіанти з рукою і ногою - не пропонуємо :)). З метою уникнення цій стресовій ситуації пропонуємо обладнати домашній спортивний куточок. Завдання: мінімум витрат і максимум ефекту.

Що потрібно?
Перше, що необхідно - це бажання, звичайно. Друге, напевно, найскладніше - змусити себе щось робити. І третє, - спортінвентар. Для будь-якого виду тренувань знадобитися килимок.

Гантелі

Гантелі.
Як в чоловічих, так і в жіночих програмах присутні вправи з гантелями. Настільки багатофункціональний атрибут допоможе надати форму рук, плечей, спини, торсу, а також пресу.

Лайфхак. Для того, щоб поступово збільшувати навантаження не обов'язково купувати цілу стійку з різною вагою. Можна придбати одну-дві пари розбірних гантелей, наприклад, на 10-15 і 20-30 кг і за допомогою знімних млинців регулювати вагу.

Лавка.
Лавка - один з найкращих друзів для тренувань. Наявність в домашньому залі лавки дозволить розширити набір вправ і прокачати: руки, ноги, спину, сідниці. Одним словом - усы групи м'язів.

Лайфхак. Для того, щоб лавка займала невелику кількість місця варто вибирати складну модель. У складеному стані лавка займає трохи більше, ніж прасувальна дошка.

А якщо придивитися до складної моделі зі стійками для штанги, то можна озброїтися ще й штангою для жиму, присідань, станової тяги та інших вправ. Між іншим, зі штангою працює такий же лайфхак, як і гантелями. У разі потреби збільшення ваги можна завжди прикупити кілька млинців.

Фітбол.
Заняття на фітболі особливо люблять дівчата. Він дозволяє зміцнювати м'язи ніг і сідниць (а яка дівчина не хоче красиву попу?). Але, це не єдині місця, які можна тренувати. За допомогою фітболу добре прокачиваются м'язи преса, рук, спини, стегон, грудей, одним словом - все. Чоловікам теж варто придивитися до цієї чарівної кульки.

Лайфхак. Щоб підібрати собі фітбол за розміром на нього потрібно сісти, якщо ноги під прямим кутом зігнуті - беріть.

Шведська стінка

Фотоальбом з усіма фотографіями об'єкта можна подивитися тут.

Шведська стінка.
Для бажаючих набути найапетитніших форм - варто придбати ще й такий атрибут, як шведська стінка. Місця займає мало, а ось можливостей відкриває багато: віджимання, розтяжка, гнучкість. А якщо доповнити стінку ще лавою для преса, турніком і брусами, то горизонт вправ буде не меншим, ніж в тренажерному залі.

Шведська стінка може стати ще й класним інструментом, якщо хочете спробувати себе в гімнастиці, а навичок немає. Чіпляємо навісне обладнання: гімнастичні кільця, канат або мотузяну драбину і наслідуємо найкращим гімнастам. Тільки будьте обережні, "добрі сусіди" можуть знімати відео і через щілину (потрібно долучити їх до занять і буде двосторонній компромат).

Лайфхак. Якщо доукомплектувати шведську стінку боксерською грушею, то вечорами можна знімати стрес. При цьому, вартість груші для шведської стінки нижче, ніж вартість класичного варіанту.

Загалом, варіантів, як тримати себе в формі без великих витрат тяжко зароблених - багато. І при цьому ще й не треба нікуди ходити! Звичайно не варто забувати про правильне раціоні харчування, адже якщо крепатуру "знімати" тортом, то можна трохи і осоромиться з нарядом на свято і остаточно зіпсувати собі настрій. Але, ми впевнені, що бажання затьмарити всіх дозволить зібрати волю в кулак і принесе довгоочікуваний результат. Займайтеся спортом в задоволення, а перші невдачі зустрічайте з посмішкою, в наступний раз буде набагато краще! ;)

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: