Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

Немов прокинувшись від зимової сплячки, ми з приходом кожної весни з хвилюванням приміряємо весняний гардероб, відмічаючи, як він став тісний й сидить не так як раніше. При цьому ми згадуємо нескінченні січневі святкові застілля і розуміємо, що стало причиною нашого «весняного стресу».

Що ж робити, як привести фігуру в порядок, адже на спортзал зовсім немає часу, а вже й літо не за горами? Без паніки! Вирушаємо в інтернет, «Гугл» Шона Ті,  читаємо, дивимося, виконуємо і вже за короткий термін ви знову можете вдягати свої улюблені джинси!

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

Шон Ті - хто він?

Шон Томпсон, якому на даний момент 40 років, надзвичайно відомий мотиваційний спікер, фітнес-тренер, хореограф, бізнесмен і телеведучий. При цьому він далеко не аматор у своїй справі, а дипломований фахівець, бакалавр в області спортивних наук. Власне весь бізнес він побудував, працюючи у спортивному середовищі, почавши кар'єру фахівцем по здоров'ю, пізніше працюючи інструктором з аеробіки, хореографом та тренером.

Свою популярність він здобув завдяки ряду відеопрограм, а також розробленим власноруч комплексом тренувань, які дозволяють відчути та побачити результат вже через кілька місяців занять.

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

Шон Ті не відноситься до категорії тренерів, які будуть «мурижити» вас у спортзалі, зганяючи по 40 літрів поту за кілька годин тренувань. Шон Ті, якщо можна так сказати тренер для людей з «лінню». Власне одним із завдань, які він ставить перед собою - це саме боротьба з цими лінощами, до того ж ще й з зайвою вагою.

Залучити до занять спортом таких людей, та й в цілому будь-яких людей, загнавши їх у спортзал практично неможливо. Тому Шон Ті пішов іншим шляхом, він розробив комплекс тренувань, на які потрібно витратити всього 25-50 хвилин в день. Щоб донести своє «мистецтво» в маси, Шон Ті став знімати спеціальні програми, і з їх допомогою все, хто так чи інакше зацікавлений привести своє тіло в до ладу, можуть пройти курс інтенсивних тренувань, поступово перетворившись в витривалого спортсмена.

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

У чому переваги тренувань Шона Ті?

Перш за все в тому, що результат видно неозброєним оком через доволі короткий проміжок часу. Це саме той випадок, коли фотографії в стилі «до» і «після» дійсно відображують результат, а не стають інтернет-мемом про те, що за «два тижні я втратив два тижні».

Другий плюс в тому, що на тренування йде в середньому від 20 хвилин до години часу і при цьому немає особливої ​​потреби йти в спортзал чи фітнес-клуб, все можна зробити вдома перед телевізором або монітором.

По-третє, ви можете вибрати тренування, яка оптимально відповідає вашому фізичному стану на сьогодні.
Для цього Шон Ті розробив цілий арсенал фітнес-програм:

  • Hip Hop Abbs - танцювальна програма з елементами аеробіки та легко запам'ятовуються рухами, які засвоїть буквально кожен;
  • Rockin Body - програма балансу між аеробним та силовим навантаженням, але з більш високим темпом, ніж в Hip Hop Abbs;
  • Focus T-25 - одна з найпопулярніших та ефективних програм тренера, яка займає всього 25 хвилин, хоча і не розрахована на новачків у фітнесі;
  • Insanity - «золота жила» Шона Ті, що принесла йому всесвітню популярність. Скажений по своєму ритму фітнес-курс, що розвиває фантастичну витривалість, і формує красиве тіло. Не розрахована для новачків, дуже виснажлива програма, розрахована на 2 місяці.

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

Кожен зможе займатися з Шоном Ті?

Загалом - так, але якщо ви вирішили вдатися до системи Шона Ті, потрібно починати з більш «легких» танцювальних програм, так як найактивніші комплекси тренера вимагають певної фізичної підготовки та витривалості. Також варто врахувати, що на початку занять вам доведеться піти на певні жертви, особливо, якщо це стосується бажання схуднути.

Якщо ви хочете скинути вагу, самих тренувань з Шоном Ті буде замало. Вам доведеться суворо дотримуватися режиму й програми харчування, яку тренер складає для кожного свого комплексу тренувань.

Дотримуватися режиму вам доведеться і під час тренувань, адже їх мета саме в регулярності виконання, 6 днів на тиждень протягом декількох місяців. Для досягнення результату «не підійде» пострибати 1-2 рази на тиждень перед телевізором.

Тренування з Шоном Ті: фітнес як стиль життя

Ну і наостанок, якщо ви в нормальній фізичній формі, готові до поневірянь у вигляді обмеження себе в їжі та суворого дотримання графіка тренувань, вам варто проконсультуватися з лікарем на предмет збільшення (причому доволі інтенсивного) фізичних навантажень, а також наявності можливих захворювань серцево-судинної системи й проблем з суглобами.

Важливо також пам'ятати, що фітнес навіть з Шоном Ті, не піде вам на користь, якщо ви не будете висипатися, нормально відпочивати та їсти зайвого. Зрозуміло, забути доведеться також і про шкідливі звички.

Ознайомитися з порадами інших зіркових тренерів можна в статтях:

"Секрети модельної фігури від голлівудського тренера". Стаття про Джанет Дженкінс - фітнес-тренера Пинк, Аліши Кіз, Кармен Електри, Келлі Роуленда, Террелла Оуенса та інших.

"Трейсі Андерсон - фітнес тренування від голівудського тренера". Стаття про Трейсі Андерсон - тренера Гвінет Пелтроу, Мадонни, Шакіри, Дженніфер Лопес, Джессіки Альби та інших.

"Джилліан Майклс - Найбільший тренер Америки". Стаття про Джилліан Майклс - автора програми тренувань "Струнка фігура за 30 днів", тренера американської версії шоу "Зважені та щасливі".

"Поради від особистого тренера Мадонни". Стаття про Ніколь Вінхоффер - хореографа, персональному тренері Мадонни, яка допомагала у створенні шоу для туру Sticky and Sweet.

Поділися з друзями: