Кошик:Loading...
+38‎‎-050-948-94-80

Таємниці модельної фігури від голлівудського тренера

Таємниці модельної фігури від голлівудського тренера

Красивим підтягнутим тілом можуть похвалитися багато хто з голлівудських зірок. Інтернет переповнений "зоряними" дієтами і порадами. Не варто вірити в диво, коли зірка світової величини в найкоротші терміни після народження дитини повернулася до колишньої форми за допомогою подорожника, який вона прикладала до проблемних місць. За всім цим ховається колосальна фізична праця.

Не таємниця, що публічні люди користуються послугами фітнес-тренерів, які і є ковалями красивої фігури. Багато хто з читачів можуть сказати, що послуги хорошого фітнес-тренера коштують дорого, а похід на групове заняття неможливий через закріпилені комплексів. Набути модельних форм можна і без походів в дорогі фітнес клуби, переживаючи масу негативних емоцій: збентеження, сором, скутість, тривогу.

Необхідно завести свого домашнього тренера. Знайомтеся, Джанет Дженкінс - голлівудський фітнес-тренер. Її послугами користуються такі відомі особистості, як: Пінк, Аліша Кіз, Кармен Електра, Келлі Роуленд, Террелл Оуенс і багато інших.

Джанет Дженкінс

Хто така Джанет Дженкінс?
Колись невідома дівчинка з бідної сім'ї, яка займалася спортом у спортивних залах для малозабезпечених. Тепер - всесвітньо відомий зоряний фітнес-тренер, засновник компанії The Hollywood Trainer LLC і творець онлайн-клубу "The Hollywood Trainer Club". Джанет випустила цілу колекцію різних тренувань з 18-ти DVD-дисків, яка викладається в 14 країнах світу. Джанет є одним з 17 тренерів-експертів компанії Nike в програмі "Elite Athletes". Також у тренера є власний YouTube канал з тренуваннями і рекомендаціями по харчуванню. 

Кому подходять такі трування?
Розроблені програми тренувань мають різні напрямки і, відповідно, різні рівні навантаження. Таким чином, кожен бажаючий може підібрати відповідну для себе. Її фірмова дисципліна - кардіокікбоксінг - інтенсивне тренування для схуднення і підкачки м'язів тіла.

Таємниці модельної фігури від голлівудського тренера

Обираємо тренування для себе.
У списку програм є, як комплексні, так і вправи орієнтовані на окремі проблемні зони:

  1. Sexy Abs, Arms, Legs (Сексуальний живіт, руки і ноги).
    Програма розроблена для початківців і складається зі стандартних вправ для всього тіла, доповнена рухами з йоги та балету. Тренування має легкий танцювальний напрямок і аеробний темп. Триває 60 хвилин. Для тренування знадобляться гантелі та килимок.
     
  2. Cardio Sculpt (Кардіоскульпт).
    Аеробне тренування, незважаючи на велику інтенсивність, ніж попереднє, також підійде для початківців. Складається з функціональних вправ для зниження ваги та зміцнення м'язів. Триває 45 хвилин. Для тренування знадобляться гантелі та килимок.
     
  3. 21 Day Total Body Circuit (21-денна тренування всього тіла).
    Це вдосконалена версія тренування "Кардіоскульпт" з двома рівнями складності для початківців і просунутих. Складається з вправ в досить бадьорому ритмі, але стрибки і кардіо-вправи мінімізовані. Триває 70 хвилин. Для тренування знадобляться гантелі та килимок.
     
  4. Kickboxing Bootcamp (Кікбоксинг).
    Аеробо-силове тренування включає в себе елементи з кікбоксингу спрямовані на спалювання жиру (без кросів та стрибків), функціональні вправи для проблемних зон і розтяжки. Триває 50 хвилин. Для тренування знадобляться гантелі та килимок.
     
  5. Bikini BootCamp (Помри за годину).
    Назва вже говорить багато про що. Bikini BootCamp - високоінтенсивние тренування розраховане для просунутих. Складається з кардіо вправ зі стрибками і прискоренням, а також силових занять з гантелями. Триває 30 хвилин кардіо і 45 силова. Для тренування знадобляться гантелі та килимок.
     
  6. Ab Blast (Ідеальний прес).
    Програма включає прокачування всіх м'язів преса і зон спинного та поперекового відділів. "Ідеальний прес" стане хорошим доповненням до основної програми занять. Триває 20 хвилин. Для тренування знадобиться килимок.
     
  7. Core & Stretch It Out (Для преса і розтяжки).
    Здвоєна програма тренування складається з полегшеного комплексу вправ Core Workout для роботи з м'язами преса і Stretch It Out спрямована на розтяжку та гнучкість. Перша частина більш інтенсивна, друга - повільна і розміра. Триває 55 хвилин. Для тренування знадобиться килимок.
     
  8. Blast the Belly Fat (Тренування для живота з фітболом).
    Комплексне тренування в інтенсивному темпі для придбання плоского животика і позбавлення від боків. Триває 65 хвилин. Для тренування знадобляться килимок та фітбол.
     
  9. Butt & Thigh Blast (Корекція стегон і сідниць).
    Програма тренування орієнтована на роботу над проблемними зонами: стегнами та сідницями, розрахована для початківців. Вправи включають роботу з квадрицепсами, задньої, зовнішньої і внутрішньої частинами стегна. Рекомендується комбінуватися з програмою Ab Blast для преса. Триває 20 хвилин. Для тренування знадобиться килимок.
     
  10. Pilates (Пілатес).
    Програма підходить для початківців і включає комплекс вправ в спокійному темпі, орієнтованих на зміцнення м'язів (преса, спини і ніг), гнучкість і рухливість суглобів. Триває 20 хвилин. Для тренування знадобиться килимок.
     
  11. Yoga (Йога).
    Розмірене тренування для початківців. Основний акцент робиться на розслабленні та спокої. Додатково до всього, тренування, покращує м'язову масу і гнучкість. Триває 50 хвилин. Для тренування знадобиться килимок.
     
  12. Power Yoga (Силова йога).
    Посилений варіант попередньої програми, розрахований на фізично підготовлену аудиторію. Тренування включає не тільки базові вправи, але і асани. Триває 85 хвилин. Для тренування знадобиться килимок.

 

Таємниці модельної фігури від голлівудського тренера

Джанет Дженкінс намагається завжди комбінувати свої програми, щоб заняття приносили більший результат і були цікавими навіть новачкам.

Насамкінець ще хочеться додати кілька порад від зіркового тренера:

  • Ставити конкретну мету! Чи не "мені б хотілося скинути і стати красивою", а "Схуднути на 10 кг, влізти в жовті джинси, накачати м'язи сідниць і живота"
  • Стежити за результатами! Два рази на місяць зважуватися і вимірювати обсяг талії, стегон і рук.
  • Комбінувати тренування. Не варто займатися кардіо кожен день, процес схуднення не прискориться, а ось організм буде виснажений.
  • Три рази в тиждень вживати жирні кислоти, вони містяться в морській рибі (сьомга, тунць, оселедць, макрель) і олії волоського горіха. Якщо згадані продукти не до душі, слід вживати добавки містять Омега-3.

Таємниці модельної фігури від голлівудського тренера

Ми впевнені, що все вийде, головне - вірити і намагатися! А своїми результатами діліться на наших сторінках у соціальних мережах.

Автор: Крістіна Рідкоус.

Поділися з друзями: